Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut

Ruosniemen linja-auto Oy / Sundell tarjoaa linja-autoliikenteen tilausliikennepalveluja, linjaliikenne palveluita ja palveluliikennettä.

Arvomme ovat: palvelu, joustavuus, ammattitaito

Tilausliikennepalvelut

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä koti- että ulkomailla. Pää toimialueemme on Pori ja satakunta. Palvelemme kaikkia mahdollisia asiakasryhmiä kotimaassa ja ulkomailla.

Linja- ja palveluliikenne

Linjaliikennettä hoidamme Porin paikallisliikenteessä ja seutuliikenteessä. Pää toimialueemme linjaliikenteessä on Pori ja satakunta. Palveluliikennettä vanhusten ja liikuntarajoitteisten kuljetuksissa, joissa mukana myös pyörätuoleja.

Tiedottaminen

Poikkeuksista liikenteessä tiedotetaan Internet-sivuillamme www.sundell.fi ja autoissamme ilmoitustaululla. Meillä on aina päivystysnumero (02-6334070) auki, josta saa aina yrityksen henkilöstöä kiinni.

Osaava henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista useat ovat kielitaitoisia. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kaikki kuljettajamme ovat saaneet taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan koulutuksen. Korjaamo - ja huoltohenkilökuntamme perehdytetään uusiutuvaan kalustoon. Linja-automme pestään ja siivotaan päivittäin hyvän siisteyden takaamiseksi. Henkilöstön tapa toimia perustuu arvoihimme ja laatutavoitteisiimme. Päivittäistä tietoa henkilökuntamme saa normaalissa päivittäisessä kanssakäymisessä toisten kuljettajien, esimiesten ja johdon kesken.

Bussimme

Käytössänne on 14 bussia paikkamäärältään 7 - 61 paikkaa. Suurimmassa osassa autoistamme on tilausajovarusteet: ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt ym. Osassa busseista on inva -varustus. Kalustomme on esillä osoitteessa www.sundell.fi.

Turvallisuus

Kaikki bussimme on varustettu turvavöillä kaikille matkustajille. Turvavöiden käytöstä myös mainitaan aina matkalle lähdettäessä ja avustetaan niiden käytössä. Busseissamme on myös Alko-lukot päiväkoti- ja koululaiskuljetusten vaatimalla tavalla.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Nettisivujemme kautta voi lähettää palautetta ja otamme vastaan myös avoimen puhelin palautteen mielellämme. Asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta.

Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti. Tavoitteena on, että asiakaspalaute käsitellään aina yhden työviikon aikana. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä. Asiakas kehittää parhaiten toimintaamme.

PORISSA 1.1.2012                                                       Ruosniemen linja-auto Oy / Sundell bus